Ben je op zoek naar computerhulp? Maar ben je het zat om per keer weer tientallen euro’s kwijt te moeten zijn?
Meld je dan nu vandaag nog aan voor de nieuwe online community van Masa computer services. Dit vernieuwde concept zorgt dat je nooit meer teveel hoeft te betalen voor computerhulp. Door gebruik te maken van het meest bekende sociale platform heb je altijd een directe en persoonlijke link naar jouw contactpersoon.
Zoals veel van mijn klanten inmiddels wel weten is dat ik altijd op zoek ben naar manieren om mensen te helpen. Zo bied ik altijd een gratis onderzoek aan, heb ik een No Cure No Pay beleid en hanteer ik enkel een vast en voordelig uurtarief.

Daardoor heb ik het vertrouwen van mijn klanten gewonnen en ben ik inmiddels een vast vertrouwenspersoon geworden waar ze altijd terecht kunnen bij problemen of vragen.

Ik ben me er ook van bewust dat veel mensen mijn uurtarief niet kunnen bekostigen. Daarom heb ik vorig jaar de tijd genomen om te zien of ik ook deze mensen kan helpen. Zo is het idee ontstaan voor deze community.

Wat houdt de community groep in?

 

Het is een besloten groep op het meest gebruikte sociale platform. In deze groep kunnen de leden allerlei soorten hulp, informatie krijgen op het gebied van computerhulp. Ze krijgen inzicht in de grootte van het probleem, hoe deze is ontstaan en hoe deze opgelost kan worden. Dit leidt er niet alleen toe dat het probleem wordt opgelost, maar ook dat er kennis en ervaring opgedaan word.

Deze community wordt een steeds grotere kennisbank van informatie over het oplossen van problemen die de leden op elk moment kunnen raadplegen. Daar komt bij dat ik er voor elk lid ben om deze stap voor stap bij te staan. Wat kunnen de mensen verwachten als ze lid worden van de groep?

  • Onbeperkte computerhulp. Als er een probleem niet met behulp van het advies en informatie in de groep kan worden opgelost zal ik via hulp op afstand dat probleem voor je oplossen. Ongeacht hoe lang dat kan duren. Dit gebeurt via een speciaal programma waarmee ik ook live meetings en 1 op 1 sessies met mensen kan doen.

 

  • Er worden met regelmaat handige tools beschikbaar gesteld waarmee je jouw computer kan onderhouden, optimaliseren en beveiligen. stap voor stap begeleiding bij deze tools worden uiteraard meegeleverd.
  • Live sessies. Elke week ga ik live in de community waar ik nieuws deel die op dat moment leeft in de computerwereld. Ook kunnen de leden meteen vragen aan me stellen die ik indien mogelijk meteen zal beantwoorden. Mocht verdere uitleg nodig zijn zal ik een 1 op 1 sessie inplannen om je verder te kunnen adviseren.

 

  • Leden ontvangen standaard 20% korting op alle online trainingen van de website masaonlinetrainingen. Dit zijn stap voor stap trainingen die erop gericht zijn om computerproblemen op te lossen en te voorkomen.

Hoe geloofwaardig ben ik?

Victor Romijn

Harddisk crash! Al mijn data weg van de afgelopen 6 jaar…. Ook de foto’s van de kinderen….
Gelukkig alles weer gerepareerd en de data weer teruggevonden. Dit had ik echt níet zelf gekund!
Dank voor je hulp Mark en voor het meedenken en service

Rein Rietveld

Ben al jaren zeer tevreden, Mark weet echt wat
een computer is.
Snelle en vlotte sevice en duidelijke uitleg. Kortweg TOP.

Els van Breemen

Vorig jaar via Google Masacomp gevonden.
Kon heel snel met Mark een afspraak maken.
Twee keer is Mark bij mij thuis geweest. Is heel duidelijk en geduldig in uitleg.

Alles werkt weer prima. Wil geen ander meer,echte aanrader.
Mark bedankt .

Maak nu deel uit van een geweldige community

 

De totale waarde van de community op dit moment is ruim €400. Dit zal alleen maar gaan stijgen door alle content die toegevoegd gaat worden. Omdat de community gaat groeien zal de prijs van lidmaatschap ook gaan stijgen.

Nu is dus het moment waarop je het meest voordelig kan instappen. Ik wil je graag verwelkomen in de groep en daarom wil ik je het volgende aanbieden.

Als je Nu besluit om je aan te melden en deel uit te maken van een geweldige community krijg je van mij een aantal dingen cadeau. Als eerste ontvang je 50% korting op het lidmaatschap van de groep. Dat betekent dat je niet €40 per maand betaald, maar slechts €20 per maand. En dit bedrag veranderd niet voor jou.

Daarbij komt ook nog dat de eerste 20 mensen die zich aanmelden via deze pagina van mij de allereerste online training op de website van Masaonlinetrainingen geheel GRATIS ontvangen en kunnen volgen. Dit zijn stap voor stap trainingen gericht op het oplossen van problemen zoals ik dat voor al mijn klanten doe.

Dus meld je vandaag nog aan voor de groep en maak deel uit van Masa’s computer community