Diensten en Tarieven

Nieuwe klanten ontvangen 25% korting bij hun eerstvolgende bezoek

Diensten en Tarieven

De diensten en tarieven van Masa computer service zijn zo samengesteld dat alle overbodige aspecten verwijderd zijn en je zo voordelig mogelijk uit bent voor jouw probleem. In plaats van allerlei verschillende tarieven te hanteren voor elk afzonderlijk probleem reken ik gewoon enkel het uurtarief. Het uurtarief bedraagt €35. Dit is inclusief 21% BTW. Daar komt bij dat nieuwe klanten altijd 25% korting ontvangen ter kennismaking.

Hieronder zal je een overzicht zien van de diensten die ik op dit moment bied. Deze pagina zal dan ook up to date gehouden worden zodra er een nieuwe dienst bij zal komen.

Computerhulp

Computerhulp is er voor al je softwareproblemen. Deze kunnen aan huis worden opgelost of de computer kan via hulp op afstand worden overgenomen zolang er een internetverbinding beschikbaar is. De laatste optie is voordeliger voor klanten. Bij een huisbezoek moet ik minimaal een uurtarief rekenen, terwijl je via hulp op afstand slechts de minuten betaalt die ik online ben om het probleem op te lossen. Ook zit hier een maximum aan van €40. Dus ook al ben ik langer bezig dan 40 minuten, je zal nooit meer kwijt zijn.

Je kan natuurlijk ook je computer of laptop naar de werkplek brengen als je dit liever hebt. In alle gevallen leg ik uit hoe het probleem ontstaan is en wat je eraan kan doen om dit in het vervolg te voorkomen.

Ook al ben je op vakantie en je hebt een laptop die het niet meer naar behoren doet ben ik er voor je, Zolang je een werkende internetverbinding hebt kan ik het probleem snel en voordelig voor je oplossen

Computer reparatie

Voor alle hulp die je nodig hebt bij problemen aan de hardware. Van het repareren van onderdelen tot het vervangen er van. Ook kan je er voor kiezen om een computer op maat te laten maken. Dit is ideaal voor mensen die specifieke eisen hebben aan een computer voor hun opleiding of voor hun werk.

Op alle reparaties, custom builds zit 6 maanden garantie. Dus is er een onderdeel defect binnen deze tijd wat een oorzaak kent waar je zelf geen schuld aan hebt, dan word deze kosteloos gerepareerd.

Webdesign

Webdesign is een nieuwe dienst van Masa computer services. Elke onderneming heeft een website nodig. Nu kan je tegenwoordig zelf al een website binnen half uur online hebben staan als je echt zou willen. Probleem is alleen dat dit waarschijnlijk geen goede website zal zijn. 

Het punt is dat ondernemers een winstgevende website nodig hebben. Deze heeft een bepaalde structuur nodig die voor zowel de bezoeker als de zoekmachine goed te volgen is. 

Een website geoptimaliseerd voor SEO zal goed scoren bij de zoekmachines. Een website die duidelijk is in wat het aanbied zal goed scoren bij bezoekers. Deze bezoekers zullen dan ook sneller je klant worden. 

Ook het installeren van de juiste tools zoals Google Analytics en Facebook pixel gaan enorm bijdragen aan de groei van jou onderneming.

Er zijn tal van factoren die komen kijken bij een winstgevende website. Laat mij dit voor je in orde maken. Ik kijk naar jou en je onderneming en ik weet precies hoe ik dit kan omzetten naar een winstgevende website. 

Masa computer services

Voordelige en snelle computerhulp. Wacht niet langer en laat mij je vandaag nog helpen. Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.

© 2017 Masa computer services

Contact