Geld verdienen via internet Fabel of feit?

Het is een veelbesproken onderwerp en er zijn veel mensen die zeggen precies te weten hoe dit moet. Je kan de duurste trainingen aanschaffen via deze zogenoemde goeroes, maar kan je wel echt geld verdienen via het internet?

Omdat ik vorig jaar een aantal klanten heb gesproken die dit wilden realiseren voor zichzelf maar er bedrogen uitkwamen wilde ik dit artikel schrijven zodat je een idee krijgt van wat de mogelijkheden zijn. Ook hoop ik met dit artikel duidelijk te maken dat je er niet te makkelijk over moet denken. Laten we dus beginnen!

Is het mogelijk?

Zoals gezegd zijn er veel goeroes die zeggen hoe je geld kunt verdienen via het internet. Het probleem van de meeste is dat ze hele dure trainingen aanbieden. Je moet dus eerst nog eens een grote investering doen voordat je überhaupt de kennis hebt opgedaan om succesvol een passief inkomen op kunt bouwen.

Dat gezegd te hebben zijn er wel degelijk mensen die een succesvol inkomen hebben opgebouwd via het internet. Ook was de investering heel laag voor deze groep met mensen. Het is dus wel degelijk mogelijk!

Wat is de beste manier?

Daar zijn de meningen over verdeeld. Ikzelf heb de meeste ervaring met affiliate marketing. Het principe hiervan is eigenlijk dat je andermans producten promoot. Bij elke succesvolle verkoop ontvang jij een commissie. Dat kan heel lucratief zijn maar veel mensen onderschatten de complexiteit ervan.

Ik heb genoeg mensen gezien die tal van producten op één website lopen te promoten. Als je vervolgens naar de inhoud kijkt lijkt het nergens op. Kortom deze mensen hebben waarschijnlijk tijdens die hele dure trainingen geleerd dat dit de snelste en meest effectieve manier is om geld te verdienen via het internet.

Het is een ware illusie wat ze zich voorhouden. Ze verdiepen zich niet in het product wat ze promoten en dat zie je ook terug in de artikelen die ze schrijven.

Mijn aanpak zou zijn dat wanneer je succesvol wil zijn met affiliate marketing dat je producten promoot waar je zelf een klik mee hebt. Dat kan zijn oor een hobby of juist dat je het product zelf hebt uitgeprobeerd. Je bent zelf het social proof dat het product ook daadwerkelijk doet wat het belooft.

Als je zelf een affiniteit met het product hebt is het voor jou makkelijker om hierover te schrijven en andere mensen te overtuigen om het product uit te proberen. Deze aanpak heb ik geleerd van iemand die zelf heel succesvol is met deze vorm van affiliate marketing.

Geld verdienen via internet

Het leven waar je van droomt

Er zijn wel degelijk mensen die dus m.b.v. affiliate marketing het leven hebben waar ze altijd van gedroomd hebben. Je moet alleen niet denken dat het ze zomaar aan is komen waaien. Het is en blijft hard werken en je moet een lange adem hebben.

Een persoon die heel succesvol is met deze vorm van marketing is Jack Meijaard. Hij is pas 27 jaar oud maar leidt nu vrijwel een onbezorgd leven doordat hij een systeem heeft opgezet wat perfect voor hem werkt. Daardoor verdiend hij inmiddels honderden euro’s per dag. Hij kan eigenlijk overal ter wereld werken zolang hij maar een laptop en een werkende internetverbinding heeft.

Hij is nu op het punt dat hij dit systeem met anderen wilt delen en kan laten zien dat een leven met minder stress en zorgen wel degelijk mogelijk is. Hij is deze week nog geïnterviewd door het AD voor de rubriek AD werkt. Dat artikel kan je hier lezen.

Ik moet er wel bij zeggen dat je niet meteen moet verwachten dat je net als Jacko het leven kan leiden zoals hij dat doet. Houd er rekening mee dat hij al jaren bezig is en niet iedereen zijn resultaten kan halen. Dat neemt niet weg dat het ook voor jou mogelijk zou zijn om een passief inkomen binnen te slepen waardoor je financieel minder in de stress hoeft te zitten en wel degelijk meer van het leven zou kunnen genieten.

Een gerenomeerd en bekende coach genaamd Michael Pilarczyk die het beste in mensen en zijn onderneming naar boven haalt heeft het artikel ook gedeeld op zijn Twitter account. Het bewijs dat er enorme waarde zit achter het systeem van Jacko.

Om erachter te komen hoe zijn systeem werkt en dit je eigen te maken kan je hier klikken. De investering is echt heel minimaal in vergelijking met de zogenaamde goeroes op het gebied die honderden of duizenden euro’s vragen voor hun trainingen.

Is het mogelijk voor jou?

Die vraag kan je eigenlijk alleen zelf beantwoorden. Als je bereid bent om er serieus tijd aan te besteden dan kan ik de vraag met een ja beantwoorden. Denk er echt niet te makkelijk over en stop niet als je in het begin niets verdient aan verkopen van een product. Zoals eerder gezegd moet je een lange adem hebben om geld te kunnen verdienen via het internet.

Ik kan alleen zeggen dat ik enorm veel heb geleerd van Jacko Meijaard. Hij bewijst dat het niet onmogelijk is en als je maar lang genoeg doorzet je ook jouw doelen in het leven kan halen.

Wil je nu precies weten hoe zijn systeem werkt en wil je er serieus mee aan de slag dan kan je hoef je alleen maar op de knop hieronder te drukken.

Conclusie feit of fabel

Ik denk dat je inmiddels zelf wel hebt kunnen zien dat het geld verdienen via internet geen fabel is. Je moet alleen enorm uitkijken via welke persoon jij dit proces wilt leren. Trap niet in de hele dure trainingen van goeroes waar je uiteindlijk maandelijks vele vaste kosten aan kwijt bent door alle tools die je moet aanschaffen.

Het is mogelijk om dit met een zo minimale investering te kunnen doen. Mocht je nu nieuwsgierig zijn geworden over het hele affiliate marketing systeem en zie jij jezelf je er serieus voor inzetten dan kan ik je het systeem van Jacko zeker aanbevelen. Je betaalt niet teveel en je weet na afloop precies hoe je jouw strategie kan gaan opzetten.

Verwacht niet meteen resulataten want dat zou niet reëel zijn. Maar je zult zien zodra je die eerste resultaten binnen ziet komen dat dat een ommekeer zou kunnen zijn voor jou en je gezin.

Laat me weten wat je van het hele affiliate marketing systeem vindt. Ben er erg benieuwd na.