Betaalbare computerhulp

Dat is de reden dat ik Masa computer services gestart ben. De vraag naar computerhulp is groot, maar veel mensen kunnen het gewoonweg niet betalen. Ik wil laten zien dat dit ook anders kan

Wie ben ik

Leuk je te ontmoeten

Mijn naam is Mark van der Made en ik ben de eigenaar van Masa computer services. Mijn voornaamste doel is om te laten zien dat computerhulp helemaal niet zo duur hoeft te zijn als vele bedrijven doen geloven.

Doordat het onderzoek bij mij gratis kan worden aangeboden weet ik daarna precies wat de kosten zullen zijn. Je komt dus nooit voor onverwachte bijkomende kosten te staan. Mijn filosofie is dat wanneer je echt naar het probleem van de klant luistert er een oplossing op maat aangeboden kan worden. Dit scheelt enorm veel in de prijs waar vele klanten zeer dankbaar voor waren.

Jaar Ervaring

Tevreden klanten

Vertrouwen

Waarom kies je voor mij

Je kiest voor mij als je op zoekt bent naar computerhulp die betrouwbaar is en waar je niet teveel betaalt. Ik ben die vertrouwenspersoon waar je altijd terecht kunt voor alle soorten computerproblemen. 

Ik kan je met de meeste problemen via hulp op afstand helpen wat betekent dat je altijd en overal geholpen kan worden zolang je een werkende internetverbinding hebt. 

Met mijn bedrijf zal ik altijd mijn diensten blijven vernieuwen om op deze manier te kunnen voldoen aan de vraag die mensen hebben en het toch betaalbaar aan te kunnen bieden.

Gratis Onderzoek

No Cure No Pay

Vast voordelig tarief

Partner van Beveiligingsbedrijf Eset

Laat mij je helpen

Adres

Drentelaan 19
4926 GH Lage Zwaluwe

Openingstijden

Ma-Za: 8.30-18.00

Bel me

+31 638652962

Masa computer services

Voordelige en snelle computerhulp. Wacht niet langer en laat mij je vandaag nog helpen. Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Openingstijden:
Ma-Za: 8.30 - 18.00

© 2017 Masa computer services | KvK: 65944690 | Rek: NL91 KNAB 0257 3241 35 | BTW nr: NL160975426