Over Masa computer services

Masa computer services is nog een relatief jong bedrijf. Het is mijn oplossing naar een steeds meer groeiende vraag naar betaalbare computerhulp. De meeste bedrijven hebben standaard tarieven voor bepaalde problemen. Dit maakt de kosten onnodig duur, want een feit is dat geen één probleem hetzelfde is.

Vandaar mijn idee om het concept van computerhulp anders in te richten. Ik luister echt naar het probleem van mijn klanten. Hierdoor kan ik een oplossing op maat aanbieden, wat vaak tientallen euro’s scheelt. Masa computer services houd drie principes aan waardoor de klant altijd voordelig uit is.

De drie principes van Masa computer services

Gratis onderzoek

Een Gratis onderzoek, maar dan zonder de addertjes. Veel bedrijven bieden dit aan, maar laten je toch betalen wanneer je besluit het probleem niet te laten oplossen door hen. Bij mij is een onderzoek echt gratis en vrijblijvend.

No Cure No Pay

Een no cure no pay beleid betekent dat als een probleem niet word opgelost er ook niets betaald hoeft te worden, ongeacht hoeveel uur er ook aan gewerkt is.

Vast voordelig tarief

Ik geloof niet in verschillende tarieven rekenen voor de verschillende computerproblemen. Ik hanteer gewoon een vast uurtarief waardoor oplossingen veel voordeliger aangeboden kunnen worden.

Informatie over mijzelf

Mijn naam is Mark van der Made. Mijn fascinatie voor computers en software komt al van heel vroeg. Als kind zijnde hadden we het niet breed en wanneer er iets stuk ging kon het niet zomaar vervangen worden. Zo ook met de computer die ik nodig had voor school destijds. Ik ben mezelf hier in gaan verdiepen en leer tot op de dag van vandaag nog steeds bij.

Ik heb altijd geloofd in het helpen van mensen. Dat ik hier nu mijn beroep van heb kunnen maken, daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. In mijn ogen gaat het verlenen van computerhulp dan ook verder dan alleen het probleem oplossen. De mensen voorzien van informatie over hoe het probleem ontstaan is, geeft meer inzicht hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen. Ik zal me dan ook altijd blijven inzetten om mensen te blijven helpen op deze manier.

Als je op zoek bent naar iemand die zich inzet om jouw probleem aan te pakken, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met me op. Ik zet mij voor de volle 100% voor je in en stop niet voordat het probleem is opgelost.

Masa computer services

Voordelige en snelle computerhulp. Wacht niet langer en laat mij je vandaag nog helpen. Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.

© 2017 Masa computer services

Contact