Waarom een website bij Masa computer services?

Mobielvriendelijk

Ongeveer 65% van alle websites worden vandaag de dag met een mobiel apparaat bezocht. Zorgen dat jouw website mobielvriendelijk is dus zeker een pré. Ook het feit dat je hierdoor hoger in de zoekmachines scoort maakt dit een noodzakelijk iets. Masa computer services maakt dit voor jou in orde.

Jouw Identiteit

Als is een website nog zo mooi, het zal nooit goed voor je werken als jij niet je persoonlijkheid erin hebt zitten. Dat maakt een website uniek en laat zien wat jij de wereld te bieden hebt. Samen gaan we aan de slag om jouw persoonlijke touch en liefde voor je vak in de hele website terug te laten komen.

Onderhoud en support

Ik help je de website te bouwen en te dienen als een verlenging van jou en je bedrijf, maar daar blijft het niet bij.

Mocht het gewenst zijn om achteraf nog onderhoud aan de website aan mij uit te besteden, dan kan daar een voordelig maandelijks pakket voor afgesloten worden. Dan neem ik alle zorgen voor het onderhoud van je website uit handen.

Alles wat je nodig hebt in een website
Ik ontwerp voor je een unieke op maat gemaakte website waarmee je jouw bezoekers en toekomstige klanten laat zien wat jij te bieden hebt. Dit web design is volledig mobiel vriendelijk en SEO gericht ingedeeld. Hierdoor zal je beter scoren in de zoekmachines waardoor je website alleen maar meer bezoekers zult gaan krijgen.

Nu Korting op je website!

Laat me weten wat je budget en wensen zijn door je gegevens achter te laten en ik neem zo snel mogelijk contact met je op en stuur je een offerte op maat.

Laat je gegevens achter en ontvang een offerte op maat

25% korting tijdens de Actie periode eindigt in:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)