Workshop Online Veiligheid -Masa computer services

In deze workshop leer je de gevaren herkennen die vandaag de dag online te vinden zijn. Deze zijn het afgelopen jaar explosief gestegen en dat is des te meer reden om jezelf te laten voorlichten. Hierdoor bescherm je jezelf, je gezin en anderen. Voorkom dat je een slachtoffer word van zaken als identiteitsfraude.

Ik ga het volgende met je behandelen tijdens deze workshop:

  • Welke gevaren zijn er?
  • Hoe herken ik deze gevaren?
  • Wat is het resultaat als je er niets aan doet?
  • Welke middelen zijn er om je te beschermen?
  • Hoe zet ik ik deze middelen het meest effectief in?

Na deze workshop heb je geleerd hoe je de online gevaren kunt herkennen, en beter nog wat je ertegen kan doen om jezelf en naasten te beschermen. Wacht daarom niet langer en schrijf je in voor deze workshop online veiligheid.

Als het minimale aantal van 15 inschrijvingen zijn behaald ontvang je van mij een bericht per mail met de datum en plaats waar de workshop zich zal bevinden. Nu promoot ik deze workshop vooral lokaal, maar als er belangstelling is van andere delen van het land, dan zal ik de workshop online gaan inplannen. Net zo gemakkelijk voor iedereen.

De bijdrage voor deze workshop is slechts €5. Dit is meer een symbolisch bedrag zodat jullie mij leren kennen en kunt zien wat ik je te bieden heb.

Laat je gegevens achter in het formulier en ik zie je heel snel!